×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Παρ11Νοε201619:06

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ

Εμφανίσεις: 4810 hits 19:06 ΔΣ ΕΛΜΕ > Ανακοινώσεις

Συναδέλφισσες/-οι,
Η ΕΛΜΕ Χανίων συμμετέχει στις πανελλαδικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 15/11/2016 ενάντια στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Θεωρούμε προκλητικό σε μια περίοδο που οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη μέση Ανατολή έχουν ενταθεί, σε Ιράκ, Συρία, Αφγανιστάν, στην Ουκρανία κ.α., ενώ οι προεκλογικές υποσχέσεις του Ομπάμα μιλούσαν για σταμάτημα του πολέμου σε Ιράκ και Αφγανιστάν, συντρίβονται στα ερείπια της Μέσης Ανατολής. Είναι προκλητικό σε μια περίοδο που εκατομμύρια άνθρωποι ξεριζώνονται από τις πατρίδες τους αντιμετωπίζοντας τα κλειστά ευρωπαϊκά σύνορα και τους σχεδόν καθημερινούς πνιγμούς στο Αιγαίου, σε μια περίοδο που η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση εκατομμύρια εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, να επιλέγει ο Ομπάμα να επισκεφτεί την ελληνική κυβέρνηση. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια να αναβαθμίσει τη παρουσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή.
Η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι η επίσκεψη αυτή γίνεται τη μέρα που ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και η κυβέρνηση τον υποδέχεται ως σωτήρα όταν είναι γνώστος ο ρόλος των ΗΠΑ στη στήριξη της χούντας στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα, ο νομός μας βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων της Μέσης Ανατολής, καθώς η βάση της Σούδας παίζει καθοριστικό ρόλο στις πολεμικές επιχειρήσεις. Ο χανιώτικος λαός έχει διατρανώσει πάμπολλες φορές στο παρελθόν την αντίθεσή του στην παραμονή της βάσης της Σούδας, ως ορμητήριο θανάτου για όλους τους λαούς που βρίσκονται στις εμπόλεμες ζώνες.
Η επίσκεψη Ομπάμα, σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμερική, κάνουν το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνεται την Τρίτη στην Αθήνα και σε όλες τις άλλες πόλεις καθοριστικής σημασίας.

Έτσι, η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί όλα της τα μέλη να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο την Τρίτη 15/11/2016, ώρα 6:00μμ, στην πλατεία Αγοράς.

  • Όχι στις πολεμικές επεμβάσεις και τον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.
    -Διεκδικούμε να κλείσει η βάση της Σούδας,
    -Να σταματήσουν οι πόλεμοι τώρα.
    -Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ
ΤΡΙΤΗ 15/11, 6:00ΜΜ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια