×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Πεμ29Οκτ201520:17

Ημερήσια διάταξη ΔΣ ΕΛΜΕ 30-10-2015

Εμφανίσεις: 4011 hits 20:17 ΔΣ ΕΛΜΕ > Λειτουργία - Συνεδριάσεις

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την   Παρασκευή 30 Οκτωβρίου , ώρα 16:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί η  τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1.  Προσδιορισμός Εκλογικοαπολογιστικής ΓΣ και Αρχαιρεσιών για ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων.

2.  Ζητήματα σχετικά με τη Διδασκαλία Ιταλικής και Ισπανικής γλώσσας στη
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

3. Αίτημα του Δήμου Χανίων για συνδρομή της ΕΛΜΕ Χανίων στη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

4. Οικονομική συνδρομή της ΕΛΜΕ Χανίων για τη διεξαγωγή εκδήλωσης αντιφασιστικού περιεχομένου.

5. Συμμετοχή της ΕΛΜΕ Χανίων στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης που έχει καλέσει η ΟΛΜΕ για τη στήριξη συναδέλφου στα κρίσιμα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η οικογένειά του

6. Διατύπωση αιτημάτων προς το ΠΥΣΔΕ Χανίων αναφορικά με τη βελτίωση του κύρους και τις διαφάνειας των ακολουθούμενων διαδικασιών.

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ, μετά τις 18:00.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια