×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Τετ26Νοε201411:25

Για την περικοπή μισθού σε αναπληρωτές - ωρομίσθιους (27-11-2014)

Εμφανίσεις: 3493 hits 11:25 ΔΣ ΕΛΜΕ > Ανακοινώσεις

    Το Δ. Σ της ΕΛΜΕ Χανίων  απαιτεί να σταματήσει κάθε διαδικασία περικοπής του μισθού 1 μέρας για τους συναδέλφους αναπληρωτές και ωρομίσθιους, οι οποίοι δεν ψήφισαν στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια. Οι εκλογές αυτές έγιναν με ευθύνη  του Υπουργείου Παιδείας. Όλα τα σχολεία στο νομό Χανίων παρέμειναν κλειστά, σε κάποια μάλιστα δόθηκε και έγγραφη  ενημέρωση στους μαθητές. Κανείς εκπαιδευτικός δεν ζήτησε συνδικαλιστική άδεια για τις 5 Νοέμβρη, ούτε η ΟΛΜΕ, οι δε συνάδελφοι ωρομίσθιοι δεν είχαν  καν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Η αποστολή στα σχολεία των καταστάσεων με τους εκπαιδευτικούς που δεν ψήφισαν προκειμένου να κοπεί η μισθοδοσία στους αναπληρωτές και ωρομίσθιους  για την 5η Νοέμβρη  αποτελεί   πράξη  επιβολής αυθαίρετης  πειθαρχικής ποινής πρωτόγνωρης στα εκπαιδευτικά χρονικά, που μάλιστα  επιβάλλεται  στο  πιο ευάλωτο τμήμα των εκπαιδευτικών, τους ελαστικά εργαζόμενους. Ταυτόχρονα στοχεύει στην πειθάρχηση και τον εκφοβισμό των εκπαιδευτικών στα πλαίσια της εφαρμογής της αξιολόγησης..

    Καλούμε τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας την  Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2014 στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  στις 1μ.μ, για να απαιτήσουμε να μην γίνει καμιά περικοπή ημερομισθίου.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια