×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Τρι13Σεπ201617:07

Ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων

Εμφανίσεις: 3388 hits 17:07 ΔΣ ΕΛΜΕ > Ανακοινώσεις


Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Τετάρτη 14/9/2016, ώρα 19.30, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).
Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

• Προγραμματισμός δράσης και ορισμός ΓΣ της ΕΛΜΕ
• Ορισμός αντιπροσώπων για το Εκπαιδευτικό συνέδριο της ΟΛΜΕ
• Ζητήματα τήρησης του προγραμματισμού - ισοκατανομής των μαθητών και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους μαθητές προς το 1ο Γυμνάσιο Χανίων.
• το αυθαίρετο κόψιμο από το Υπουργείο Παιδείας στα μονά τμήματα του Γυμνασίου (3ο, 5ο κ.λπ) της διδασκαλίας των Αγγλικών σε επίπεδα με στόχο την εξοικονόμηση προσωπικού
• ψηφίσματα αλληλεγγύης .

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.
Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

 

Ο Πρόεδρος            Ο Γ. Γραμματέας
Β. Λιόντος               Φ. Μπιχάκης

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια