×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Δευ23Μαρ201511:19

Ημερήσια Διάταξη ΔΣ ΕΛΜΕ 24-03-2015

Εμφανίσεις: 4156 hits 11:19 ΔΣ ΕΛΜΕ > Λειτουργία - Συνεδριάσεις

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Τρίτη 24 Μαρτίου, ώρα 16:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

  1. Κίνηση της ΕΛΜΕ Χανίων για συγκέντρωση στοιχείων και αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης της υλικοτεχνικής υποδομής και των κτηριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν τα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Χανίων
  2. Συζήτηση του αιτήματος συναδέλφων να οργανωθεί συνάντηση καθηγητών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ προκειμένου να διαμορφωθεί πρόταση περί του τρόπου τοποθέτησής τους σε οργανικές θέσεις.
  3. Αντιμετώπιση κρούσματος αυταρχισμού από Δ/ντη σχολικής μονάδας
  4. Συλλογή στοιχείων για την μαθητική διαρροή

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ, μετά τις 18:30.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια