×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Δευ16Μαρ201518:28

Ημερήσια Διάταξη ΔΣ ΕΛΜΕ 17-03-2015

Εμφανίσεις: 3905 hits 18:28 ΔΣ ΕΛΜΕ > Λειτουργία - Συνεδριάσεις

 Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την ημέρα Τρίτη 17 Μαρτίου, ώρα 16:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

  1.   Προετοιμασία οργανωμένης παρέμβασης (με βάση και την άδεια που έδωσε η Δ.Δ.Ε. για αξιοποίηση δύο διδακτικών στο                   πρόγραμμα της Παρασκευής 20            Μαρτίου) στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του ρατσισμού.
  2. Προγραμματισμός ενεργειών της ΕΛΜΕ Χανίων με σκοπό να συγκεντρωθούν στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υφιστάμενη υλικοτεχνικής υποδομής και των κτηριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν σχολεία Δ.Ε. στο Νομό Χανίων
  3. Συζήτηση αιτήματος Δήμου Πλατανιά για στήριξη κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου.
  4. Συζήτηση αιτήματος κάποιον συναδέλφων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ να παρασχεθεί, από μέρους της ΕΛΜΕ Χανίων, οργανωτική συνδρομή στην προσπάθειά τους να οργανώσουν συνάντηση όλων των συναδέλφων στο νομό Χανίων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, με σκοπό να συζητηθεί ο τρόπος τοποθέτησής τους σε Οργανικές Θέσεις.
  5. Συμμετοχή στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Χανίων.
  6. Δημοσίευση Οικονομικού Ισολογισμού έτους 2014 για το ταμείο της ΕΛΜΕ Χανίων και άλλα οικονομικά ζητήματα.
  7. Αντίδραση της ΕΛΜΕ σε εκδήλωση κρούσματος αυταρχισμού από Δ/ντη σχολικής μονάδας.
  8. Ενημέρωση, εκ μέρους της Θεατρικής Σκηνή της ΟΛΜΕ, για τα τρία θεατρικά έργα τα οποία ισάριθμες θεατρικές ομάδες της ΟΛΜΕ διατίθενται να ανέβουν επί σκηνής στην πόλη μας.
  9. Κάθε συνεδρίαση ΔΣ είναι ανοιχτή και οι συνάδελφοι μπορούν να την παρακολουθούν δια ζώσης.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται επίσης ότι μπορούν να προτείνουν θέματα συζήτησης, τα οποία οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε να συνεξεταστούν με τις προτάσεις θεμάτων που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για τη διαμόρφωση της ΗΔ μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε δια ζώσης, κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ (μετά τις 18:00).

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια