×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Failed loading XML...
Δευ17Νοε201416:43

Τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων (18-11-2014)

Εμφανίσεις: 4210 hits 16:43 ΔΣ ΕΛΜΕ > Λειτουργία - Συνεδριάσεις

 
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι  η 1η  (μηνός Νοεμβρίου) τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη  18/11 και ώρα 16:30 μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (1οΓυμνάσιο Χανίων). Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:
  1. Έγκριση εξόδων για την διοργάνωση της ημερίδας νεανικής δημοσιογραφίας
  2. Συγκέντρωση στοιχείων σχετικών με το «Νέο Λύκειο» (αίτημα ΟΛΜΕ)
  3. Κινητοποίηση ΕΛΜΕ Χανίων ενάντια στο «Νέο Λύκειο» και σύγκλιση ΓΣ με θέμα τη συμμετοχή της ΕΛΜΕ Χανίων στις κινητοποιήσεις για το «Νέο Λύκειο».
  4. Κινητοποίηση ΕΛΜΕ Χανίων ενάντια στην Αυτοαξιολόγηση / Αξιολόγηση

Η συνεδρίαση αυτή (όπως και κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ (elmechanion@gmail.com), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ, μετά τις 18:30.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια