×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Πεμ19Νοε201520:38

Ημερήσια διάταξη ΔΣ ΕΛΜΕ 20-11-2015

Εμφανίσεις: 5515 hits 20:38 ΔΣ ΕΛΜΕ > Λειτουργία - Συνεδριάσεις

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την   Παρασκευή 20 Νοεμβρίου , ώρα 16:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί η  τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1.  Διαδικαστικά θέματα εκλογών ανάδειξης ΔΣ ΕΛΜΕ Χανίων  

2.  Αίτημα του Δήμου Χανίων για συνδρομή της ΕΛΜΕ Χανίων στη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

3.  Διατύπωση αιτημάτων προς το ΠΥΣΔΕ Χανίων αναφορικά με τη βελτίωση του κύρους και τις διαφάνειας των ακολουθούμενων διαδικασιών.

4. Αποτίμηση της απεργίας της 12 Νοεμβρίου στα Χανιά και οι προοπτικές του αγώνα.

   

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ, μετά τις 18:00.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια