×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Δευ20Απρ201508:45

Ημερήσια Διάταξη ΔΣ ΕΛΜΕ 21-03-2014

Εμφανίσεις: 3970 hits 08:45 ΔΣ ΕΛΜΕ > Λειτουργία - Συνεδριάσεις

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Τρίτη 21 Απριλίου, ώρα 16:30 μμ. θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Χανίων (στο 1οΓυμνάσιο Χανίων).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

  1. Οργανωτικά θέματα σχετικά με τις εκλογές ανάδειξης συνέδρων–εκπροσώπων του νομού Χανίων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

  2. Δημοσίευση ετήσιου Οικονομικού Ισολογισμού της ΕΛΜΕ Χανίων (για το έτος 2014) και άλλα οικονομικά θέματα

  3. Διαδικασία συλλογής στοιχείων σχετικά με τη μαθητική διαρροή στο νομό Χανίων

  4. Ανάληψη πρωτοβουλίας από πλευράς ΕΛΜΕ Χανίων, με σκοπό την ανάδειξη του αντιδημοκρατικού χαρακτήρα της δίωξης εις βάρος Χανιωτών πολιτών, και συναδέλφου, (με αφορμή τη συμμετοχή τους σε μαζική διαμαρτυρία αντίθεσης προς την πολιτική των μνημονίων την 25 Μαρτίου 2012).

  5. Ενημέρωση σχετικά με έγγραφο που απέστειλε διευθυντής Γυμνασίου προς το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων και απόφαση για απάντηση σχετικά.

  6. Αποφάσεις σε σχέση με το Site της ΕΛΜΕ Χανίων.

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ, μετά τις 18:30.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια