Η δίκη διακόπηκε και συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 11/3, 7π.μ έως 9π.μ. Κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση συμπαράστασης. Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας για διευκόλυνση συμμετοχής(8.00π.μ-10.00π.μ)
Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 10 Μάρτη στα Χανιά η δίκη των 9 αγωνιστών, κατηγορούμενων για συμμετοχή στην κατάληψη του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 48ωρής Γενικής Απεργίας 10-11 Φλεβάρη 2012. Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους, που μαζί με πολλούς άλλους πολίτες, παρέστησαν στη σημερινή συγκέντρωση αλληλεγγύης. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης στις 15.00, η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί και ολοκληρωθεί αύριο 7π.μ. με 9π.μ., όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της έδρας. Καλούμε και για αύριο σε συγκέντρωση αλληλεγγύης.
Η εξέλιξη και αυτής της άδικης δίκης θα κρίνει και αν η πολιτική ήττα των μνημονιακών πολιτικών θα δώσει τέλος στο μηχανισμό των διώξεων και τη βάρβαρη επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα.
- Κηρύσσουμε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας 8.00 με 10.00, ημέρα που ολοκληρώνεται η δίκη των εννέα αγωνιστών (ένας εκ των οποίων είναι μέλος του σωματείου μας), και καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης στις 7 πμ με 9πμ στα Δικαστήρια.
- Υπερασπιζόμαστε το δίκιο και τους αθώους αγωνιστές, τους αγώνες, την ελευθερία και τα δικαιώματά μας
- Απαιτούμε την αθώωση των εννέα αγωνιστών, καθώς και την παύση κάθε παρόμοιας δίωξης.
Αφήστε τα σχόλια σας
Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης