×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Κυρ11Οκτ201508:40

Να παύσει τώρα η δίωξη εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.

Εμφανίσεις: 4126 hits 08:40 ΔΣ ΕΛΜΕ > Αποφάσεις

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην πειθαρχική και ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκης εναντίον της συναδέλφου Κ.Κ., η οποία "τόλμησε" να δημοσιοποιήσει σε τοπική εφημερίδα την κριτική άποψή της για την κακή λειτουργία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. θίγοντας πλευρές που επανειλημμένα η Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων έχει δημόσια καταγγείλει.

Καλούμε τους δύο αιρετούς εκπρόσωπους του κλάδου που συμμετέχουν στο Π.Υ.ΣΔ.Ε. να αποσύρουν τις

επιστολές τους. Τους καλούμε, επίσης, να πάρουν θέση απέναντι στον αυταρχισμό της Διοίκησης και την προσπάθεια ποινικοποίησης των απόψεων των συναδέλφων.

Καλούμε τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων κ. Μαραγκάκη να παύσει ΤΩΡΑ τη δίωξη εις βάρος της συναδέλφου Κ.Κ.

Θεωρούμε πως είναι καιρός να αποκατασταθεί και το δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων, όπως ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, στην ελεύθερη έκφραση γνώμης και κριτικής για τη δημόσια διοίκηση.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων θα δημοσιοποιήσει το ζήτημα στην Ο.Λ.Μ.Ε. και θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 στις 13.00μ.μ. Για τον σκοπό της μαζικότερης συμμετοχής των συναδέλφων το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων κηρύσσει στάση εργασίας για την ίδια μέρα από τις 12.00 έως τις 14.00μ.μ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια