×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Τετ23Σεπ201511:22

Αποφάσεις ΔΣ ΕΛΜΕ 22-09-2015

Εμφανίσεις: 4060 hits 11:22 ΔΣ ΕΛΜΕ > Αποφάσεις

Στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου (όλοι παρόντες) συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Να οριστεί ο συνάδελφος Στιβανάκης Δημήτρης αναπληρωματικό μέλος στη δημοτική επιτροπή παιδείας του Δήμου Χανίων (4 υπέρ 1 λευκό).

2. Για τα θέματα της συμπλήρωσης ωραρίου , των τοποθετήσεων συναδέλφων από το ΠΥΣΔΕ και του προσδιορισμού των λειτουργικών κενών : α. Να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση β. Να γίνει παρέμβαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων στο ΠΥΣΔΕ

Στο τέλος της συνεδρίασης ο συνάδελφος Γιάννης Νικολάου υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του Γ. Γραμματέα της ΕΛΜΕ Χανίων. Η ανασυγκρότηση του ΔΣ θα είναι πρώτο θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της επόμενης συνεδρίασης .

Τα υπόλοιπα θέματα που δεν συζητήθηκαν μετατίθενται για την επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια