×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Τετ22Απρ201513:42

Αποφάσεις ΔΣ ΕΛΜΕ 21-04-2015

Εμφανίσεις: 3564 hits 13:42 ΔΣ ΕΛΜΕ > Αποφάσεις

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Τρίτης 21 Απριλίου συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Να κληθεί την επόμενη εβδομάδα η ελεγκτική επιτροπή να επικυρώσει τον οικονομικό απολογισμό του 2014 και να πραγματοποιήσει τον τακτικό έλεγχο των βιβλίων της ΕΛΜΕ Χανίων.

  2. Εγκρίθηκε ποσό 39 ευρώ για οδοιπορικά έξοδα του προέδρου. (υπέρ 4, 1 λευκό, 1 κατά)

  3. Να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων-εκπροσώπων για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ την Πέμπτη 7 Μαΐου. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

  4. Να εκδοθεί ανακοίνωση για την διαδικασία συλλογής στοιχείων σχετικά με την μαθητική διαρροή.

  5. Να προωθηθεί άμεσα στα σχολεία για συμπλήρωση το ερωτηματολόγιο της ΕΛΜΕ για την συγκέντρωση στοιχείων που αφορούν την υλικοτεχνική υποδομή των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Χανίων.

  6. Στο θέμα της ανάδειξης του αντιδημοκρατικού χαρακτήρα της δίωξης σε βάρος πολιτών (και συναδέλφου) με αφορμή τη συμμετοχή τους σε μαζική διαμαρτυρία αντίθεσης στην πολιτική των μνημονίων, εγκρίθηκε πλέγμα δράσεων που αφορά έκδοση ψηφίσματος, σύσκεψη σωματείων, ενημέρωση σχολικών μονάδων και θα συγκεκριμενοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.

  7. Ενημερώθηκε το ΔΣ για την λειτουργία του site της ΕΛΜΕ το οποίο βρίσκεται στην διεύθυνση http://www.elme-chanion.gr/ .

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 στις 20:00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ .

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια