×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Τετ01Απρ201510:42

Επαναπροκήρυξη στάσης εργασίας 02-04-2015

Εμφανίσεις: 3881 hits 10:42 ΔΣ ΕΛΜΕ > Αποφάσεις

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση που υπέστη ο γνωστός για τη δράση του στα κινήματα αλληλεγγύης αλλά και την πολύτιμη ιατρική προσφορά του στην κοινότητα Γενικός Ιατρός Δημήτρης Μακρέας από ομάδα φασιστών το βράδυ της 25ης Μαρτίου και τη δίκη των 3 κατηγορούμενων την  Πέμπτη 2 Απριλίου με την σκανδαλώδη για την επιείκειά της,  πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της "απρόκλητης επίθεσης", το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη 2/4 από τις 11 το μεσημέρι και ως την λήξη του ωραρίου για όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού, ώστε να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια στις 11 το μεσημέρι.

  • Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε φαινόμενο φασιστικής και ρατσιστικής βίας και απαιτούμε την  παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ όσοι συμμετείχαν στην φασιστική επίθεση.
  • Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων θα συμμετέχει στην συζήτηση με τον ιατρό Δ. Μακρέα την Τετάρτη  1/4 στις 9.00  το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και καλεί και τους συναδέλφους να την παρακολουθήσουν. 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια