×

Μήνυμα

Failed loading XML... attributes construct error Couldn't find end of Start Tag rss line 1 Extra content at the end of the document
Κυρ29Μαρ201509:13

Τρίωρη Στάση Εργασίας 30-03-2015 - Συγκέντρωση στα δικαστήρια

Εμφανίσεις: 3636 hits 09:13 ΔΣ ΕΛΜΕ > Αποφάσεις

Με αφορμή την δολοφονική επίθεση που υπέστη ο γνωστός για τη δράση του στα κινήματα αλληλεγγύης αλλά και την πολύτιμη ιατρική προσφορά του στην κοινότητα Γενικός Ιατρός Δημήτρης Μακρέας από ομάδα φασιστών το βράδυ της 25ης Μαρτίου και τη δίκη των 3 κατηγορούμενων την Δευτέρα 30 Μαρτίου με την σκανδαλώδη για την επιείκειά της,  πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της "απρόκλητης επίθεσης", το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας την Δευτέρα 30/3 από τις 11 το μεσημέρι και ως την λήξη του ωραρίου για όλους τους εκπαιδευτικούς του νομού, ώστε να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια στις 12 το μεσημέρι.

  • Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε φαινόμενο φασιστικής και ρατσιστικής βίας και απαιτούμε την  παραδειγματική τιμωρία ΟΛΩΝ όσοι συμμετείχαν στην φασιστική επίθεση.
  • Προτείνουμε στο Εργατικό Κέντρο και στα άλλα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση κηρύσσοντας κι αυτά στάση εργασίας. Οι προκλήσεις των φασιστών και η ανοχή στη δράση τους πρέπει να αντιμετωπιστούν και με τον απεργιακό συντονισμό τη μέρα της δίκης. 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια